torstai 3. syyskuuta 2015

Vauvan norjalaispipo

Nyt varmaan on sitten se välikausi alkanut, kun trikoopipo on liian viileä ja talvimyssy kuuma. Siispä piti alkaa pipohommiin.

Tämän mallin olin tallentanut jo ennen pojan syntymää Ravelryn jonoon. Pienin koko tässä oli 6 kuukautta, joten nyt oli muutenkin sopiva hetki tehdä tämä. Malli oli ihanan helppo seurattava, ja nuo sininen ja vihreä käyvät tosi kivasta yhteen. Vielähän niitä olisi pari kerää kumpaakin jäljellä, sinistä vissiin kolmekin. 


Ohje: Norwegian Sweet Baby Cap / Djellevue / Gros Blog
Lanka: Viking of Norway Baby Ull,  328 sininen 17 grammaa sekä 331 vaaleanvihreä 14 grammaa
Puikot: 2,25mm (resori), 2,5mm (nauhat) sekä 2,75mm (itse myssy)
Vielä sovituskuva karhukoplamaisesti naamioituna (inasen on vielä reilu myssy):


♠♠♠

Lankavaraston koko
12283g - 31g = 12252g
Vuoden alusta +1180g

♠♠♠


Revontuli-huivillekin tuli viimein jotain käyttöä. Vaikka minä noita kolmiohuiveja olen tehnyt useammankin, en minä niitä oikeasti käyttää osaa. Mutta sitten huomasinkin, että tuo Revontuli on juuri sopivan kokoinen kantoreppua lämmittämään! Tänään tosin on jo taas sen verran kylmempi, että täytynee varmaan heittää takki niskaan (hommasin sellaisen topatun paneelin, minkä saa vetoketjulla kiinni omaan takkiin, eli vauvakin siis mahtuu kantorepussaan minun takkini sisälle), mutta tästä huivista saa sitten talvemmallakin mukavat lisälämmöt takin alle.Mitäs sitten seuraavaksi... Tuota lankavarastoa (ja eteisen siisteyttä) ajatellen olisi fiksua tehdä vaikka kori jämäontelokuteista vauvan tumppuja ynnä muita varten, mutta minulla olisi nyt kova hinku tehdä itselle säärystimet jostain heijastavasta langasta. Ja sellaista lankaahan ei minulta varastosta löydy. ;) 

4 kommenttia:

 1. Hauska kuva! Ja huivikin on mukavanvärinen:)

  VastaaPoista
 2. Tuosta vauvanmyssystä vielä, että tuo onkin oikein hyvä malli. Tein itsekin jonkin tuontapaisen yhdelle lapsista aikanaan. Vielä se tuolla varastossa tallella on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tosiaan tuntuu harvinaisen kätevältä mallilta! Lämmittää mukavasti otsaakin, ja pysynee päässä hyvin. Melkein tekisi mieli tehdä itsellekin vastaava, mutta saa nyt nähdä :D

   Poista