lauantai 12. syyskuuta 2015

Joulu tulee!

Minua oikeastaan lähinnä ärsyttää, että (kaupallinen) joulusta toitottaminen alkaa nykyään niin aikaisin, mutta tässä sitä itsekin ollaan. Ensimmäinen joululahja tehtynä, tosin puolustuksekseni voin sanoa että piti tehdä ensin kyseinen neulejuttu itselle.

Julkaisen kaikki joululahjatyöt sitten jouluaatosta alkaen, mutta koitan pitää tuon lankavaraston ajan tasalla siitä huolimatta. Lähes neljäsataa grammaa lankaa sain tuhottua tässä hommassa, mutta kaupasta sekä tuliaisena tulikin sitten 450 grammaa tilalle... No, kyllä se joskus pienenee vielä. Ehkä.

Viikko sitten käväisin siis Soukan Menita Outletin kymmenvuotispäivillä. Ihme ja kumma ostin vain sellaista, mitä oikeasti tarvitsinkin! Eli matkaan lähti 300 grammaa Red Heartin Reflective -lankaa. Ensin oli tosiaan tarkoitus tehdä ne säärystimet, mutta vyötteen ohjeen innoittamana taitaakin nuo langat mennä pantaan tai muuhun päähineeseen. Luultavasti tuo 300 grammaa ei edes riittäisi säärystimiin, täytyy ehkä käydä vielä myöhemmin ostamassa lisää tuota Reflectiveä eri värisenä...

Tuon itse ostetun langan lisäksi äitini toi tuliaisena muutaman kerän Svarta Fåretsin Baby -lankaa.

Lankavaraston koko
12252g - 390g + 450g = 12312g
Vuoden alusta +1240g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti