sunnuntai 23. elokuuta 2015

Twirlit tumppuina

Nämä pikkutumput viipyivät ihan järkyttävän kauan puikoilla, jopa siihenkin nähden että näin kesällä tuppaa minulta aina neulomisinnostus karkaamaan. Tuskin nämä olisivat vieläkään valmistuneet, mikäli eivät kesäillat olisi jo käyneet niin viileiksi. Ja johan tässä kohta vaihtuu syksyyn...

Tein nämä samalla ohjeella kuin nuo edellisen postauksen sukat, silmukoita tosin on näissä vähemmän eli 40.


Lanka: Viking of Norway Baby Ull, 328 sininen 19g sekä 331 vaaleanvihreä 3g 
Puikot: 2,5mm sormipuikot
♠♠♠

Seuraavaksi pitäisi tehdä vauvalle vähän paksummat sukat, sillä nämä Baby Ullista tehdyt Twirlit ei kelien kylmetessä niin hyvin kuitenkaan lämmitä. Tumppuina näillä pärjää pidemmälle, me nimittäin ulkoilemme lähes ainoastaan kantoreppuilemalla ja siinähän pienet kädet pysyvät jo minunkin ruumiinlämpöni avulla hyvin lämpöisinä, toisin kuin kauempana vartalosta roikkuvat pikkujalat. Kovasti haluaisin korkata sateenkaarilangan siihen hommaan, mutta tuleekohan sitten liian tönköt sukat... No, täytyy tutkia asiaa kunhan saa aikaiseksi. 

♠♠♠

Nyt tuntuu vahvasti siltä, että lankavarasto ei tuosta neulomalla mene tarpeeksi pieneksi. Tarkoitus olisikin laittaa yksi koskematon kilon säkki sekä muutama koskematon irtokerä myyntiin - kunhan nyt saisi senkin aikaiseksi. 

Lankavaraston koko: 
12369g - 22g = 12347g
Vuoden alusta +1275g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti