perjantai 28. elokuuta 2015

Sateenkaarisukat

Kuten edellisessä postauksessa juttelin, mieli teki kovasta avata sateenkaarikerä junasukkia varten. Vähän epäilytti tehdä noin paksusta langasta sukkaa puolivuotiaalle, mutta kyllä kannatti, näistä tuli tosi mieluisat!

Ohjeena taas vanha kunnon junasukka. Laitoin näihin 32 silmukkaa, kantapää meni 5-6-5 -kaavalla. 


Nämä ovat sen verran pitkät, että kantorepusta pilkistäessä näyttävät housuilta. Tykkään! ☺


Tänä aamuna oli muuten Poika Poikasen puolivuotisneuvola (Nyt juuri on puolivuotispäiväkin, kyllä se aika menee nopeaan....). Siellä joku ~5-vuotias poika totesi näistä sukista, että "Onpa vauvalla hienot sukat! Onkohan mummon tekemät".  ☻

Ohje: Vauvan sukka / Kerttu Latvala
Lanka: Novita 7 Veljestä Raita, sävy 822 Sateenkaari, 64 grammaa 
Puikot: 3,5mm

♦♦♦

Lankavaraston koko
12347g - 64g = 12283g
Vuoden alusta +1211g

♦♦♦

Blogilistan lopetettua rekisteröidyin tuonne Blogloviniin, mutta en ole oikein päässyt sinuiksi sen kanssa. Jos ottaisin tämän päivän agendaksi kyseiseen palveluun tutustumisen...

Follow my blog with Bloglovin

4 kommenttia:

 1. Pirtsakat sukat:) Minä laitoin Blogipolkuun omia blogejani. Voi olla, että olisin siihen Blogloviniin laittanut jos olisi ollut suomeksi. No, onneksi ilmaantui tuo toinen paikka sitten. En ole vielä paneutunut siihen asiaan ollenkaan, että laittaisin sen merkin sieltä blogeihin. Se vaatii multa kumminkin vähän pähkäilyä. Ja sitten vähän muuta juttua sulle just, kun niistä metsästyksistä joskus oli puhe. Meillä oli eräänä aamuna viime viikolla auto tuolla mäen alla ja siellä joku metsästäjä. Sain kuulla, että karhujahti siinä oli meneillään. Sanoi sen olevan jossain vaaralla ja minä siihen sitten, että sanoisivat nyt meillekin, jos ihan tähän tulee, kun siinä pitää kuljeskella kumminkin. Ei kuulemma ollut mitään vaaraa siinä silloin kumminkaan. En tiedä saivatko karhua sitten. Noin tuntia myöhemmin näkyivät poistuvan jahtihommistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Ai sellainenkin palvelu on, kiitos infosta! Pitääpä tutustua siihenkin kun ehtii. Minua ei tuo Bloglovinin englanninkielisyys haittaa, mutta jotenkin se tuntuu edelleenkin jotenkin vääränlaiselta, ei-omalta. Tuli jo näin kolmekymppisellekin jotenkin tosi vanha olo Bloglovinissa...

   Oho, aika juttu! Mutta tosiaan, olisipa kiva jos asukkaillekin kertoisivat tuosta, vaikka ei heidän mukaansa mitään vaaraa olisikaan. Toivottavasti nyt pysyy karhut kaukana teistä, pidän peukkuja!

   Poista
 2. Se mun piti vielä sanoa, että kuinka voikin mennä puoli vuotta niin äkkiä... Teidän pieni mies jo niin monta kuukautta. Kohta saa äiti pistää lankahommelinsa vähän vaikeammin saataville, kun pikkumies alkaa liikkua ympäriinsä. Se on hauskaa seurattavaa, vaikkakin voi olla myös rasittavaa vahtimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan käsittämätöntä tosiaan, vastahan poika syntyi! Nyt jo kovasti ryömitään, välillä ihan vauhdillakin. Olen jo jonkin aikaa opetellut sitä, että lasken käsityöt suljettavaan laatikkoon enkä mihin sattuu, harmi kun koiraa ei taida saada opetettua samaan lelujensa kanssa.... ;)

   Poista