perjantai 26. kesäkuuta 2015

Twirl

Viikko sitten pääsin viimein niiden himoitsemieni sukkien pariin. Päätin tehdä vauvalle tuollaiset kantapäättömät tuubisukat, jotta eivät ihan heti jäisi pieniksi. DROPS designilta löytyi kiva ohje näihin, lankana testailin ensimmäistä kertaa Viking of Norwayn Baby Ullia. Tuo lanka taitaa olla myös ensimmäinen kokeilemani 100-prosenttinen merinovillalanka, ja vähän jännittikin että miten käy allergian kanssa. Tästä ei kuitenkaan tullut oireita, toisin kuin 100-prosenttisesta "tavallisesta" villalangasta. Sitä kun tuossa kymmenisen vuotta sitten erehdyin neulomaan, niin olikin naama ja kaula näppylöillä pari viikkoa. 

Tämä malli kävisi myös vauvan tumpuista, mutta ehkä siihen tarkoitukseen kokeilen jotain toista mallia myöhemmin (ja toisaalta, vielähän nuo junatumput ovat sopivat). 

Pitäisi muuten itsellekin tehdä jotkut villasukat, sillä sen verran hyvin olen noita omankokoisia sukkia lahjoitellut pois. Saapassukiksi pyhitettyjen palmikkosukkien lisäksi jäljelle olen jättänyt vain lyhyehkövartiset melkein-Olgat, joille huomasinkin sitten alkuviikosta käyneen pienen vahingon: ovat tainneet eksyä 60-asteisen pyykin sekaan eivätkä nyt enää menee kantapää-nilkka-linjasta läpi...Lanka: Viking of Norway Baby Ull, 328 sininen 8g sekä 331 vaaleanvihreä 39g 
Puikot: 2,5mm sormipuikot

♠♠♠

Lankavaraston koko:
12416g - 47g = 12369g
Vuoden alusta +1297g

2 kommenttia: