maanantai 15. kesäkuuta 2015

Huvittaa, ei huvita...

Tällä hetkellä on kyllä neulomisinspiraatio pahemman kerran hukassa. Tai varsinaisesti ei, mutta nämä kesken olevat työt eivät sitten kiinnosta yhtään... Sen sijaan sukkaa kiinnostaisi tehdä, oli se sitten vauvalle, itselle, miehelle tai ihan kelle tahansa. Vauva itse asiassa tarvitsisikin jo uudet sukat, junasukkien kantapää menee jo ties missä kohtaa jalkapohjaa... Mietin, että pitäisikö tehdä ihan yksinkertaiset tuubisukat (eli ei kantapäätä ollenkaan) vaiko vain isommat junasukat. No, ehtiihän tässä miettimään vielä, kun tätä vauhtia työt valmistuvat. ;) 

Jos minä edes tuon kuvan neulepuseron tekisin valmiiksi ennen sukkiin paneutumista, en enää kuudetta työtä kehtaisi aloittaa samaan aikaan. Uusimpana juttuna siis työn alla vauvan neulepusero koossa 68 cm (vähän kyllä laitoin pituutta lisää, kun tuo meidän poika on pitkää ja hoikkaa mallia) Mambo-langasta. 


4 kommenttia:

 1. Juuri tänään mietinkin, että kuinka sinulla neuletyöt sujuvat kun on ihan erilainen elämänvaihe meneillään. Tuo otsikko kertoo hyvin sen; huvittaa ja ei. Ajasta ei niinkään ole kiinni. Mullakin yksi neuletakki kesken, Siinä olisi uusi vaihe aloitettava, helman pitsineule, johon en viitsisi millään ruveta paneutumaan. Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännästi sitä tekeekin kaikenlaisia "neule-esteitä" itselleen. :) Nykyään näin aamusta/aamupäivästä poikanen nukkuu yleensä pitkät päiväunet, joten aikaa kyllä riittäisi tehdä takki valmiiksi nopeastikin, mutta kun ei huvita niin ei. Onneksi kuitenkin se sukkien neulominen himottaa tässä kohtaa niin kovasti, että ehkä minä juhannuksen aikana saisin tuon rykäistyä loppuun. Toivottavasti sinullakin löytyy motivaatio siihen pitsineuleeseen!

   Poista
  2. Täytyykin toivottaa sellaista neuleintoista juhannusta meille kummallekin:) Ja hyvää juhannusaikaa noin muutenkin!

   Poista
  3. Kiitos sitä samaa! Nyt on täällä ainakin into löytynyt, kun sai aloittaa tuon takkuamisen jälkeen jotain uutta ja mukavaa.

   Poista