keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosikatsaus

Vuoden viimeinen päivä ja aika jonkinmoiselle yhteenvedolle.

Vaikka olenkin harrastanut ala-asteelta lähtien käsitöitä jossain määrin, näin aktiivista vuotta ei ole kyllä vielä kohdalle sattunut. Saa nähdä, miten ensi vuonna käy, ehtiikö sitten vauvan synnyttyä enää tekemään paljon mitään hetkeen.

♠♠♠

neulominen & virkkaaminen 

Kaiken muun kätevyytensä lisäksi Ravelryssä on myös se hyvä puoli (tai ainakin mielenkiintoinen), että sieltä näkee helposti kuinka paljon on lankaa kuluttanut. Ikävä kyllä en ihan kaikkia töitäni ole muistanut punnita ennen poislahjoittamista tai esimerkiksi amigurumien täyttämistä, joten ihan täydellinen lista tuo ei ole. Myöskin Novita Onni -langasta tehtyjen töiden osalta metrimääräiset pituudet puuttuvat, sillä sitä lankaa ei ihme kyllä vielä löydy Ravelrystä. Joka tapauksessa, viiden työn jäädessä tilastoista pois, on lankaa mennyt puikkojen tai koukun läpi 7,122 kilometriä.

Tilasto aukeaa klikkaamalla isommaksi.

ompelu

Ompelua tuli harrastettua tosi vähän tänä vuonna. Kahdeksan juttua näyttäisi olevan tägätty asiasanalla "ompelu", mutta niistä vain viisi on oikeasti valmistunut tämän vuoden puolella. Eikä nekään nyt mitään ihmeellisiä ole olleet. Ehkä tässä lähiaikoina tulee jotain vauvanvaatetta ommeltua, ja itse asiassa minulla onkin nyt jalan alla odottamassa yhdet pienet housut. Samaan settiin tulisi myös paitakin, jota en ensin meinannut tehdä neppareiden tarpeen vuoksi, mutta sattumoisin Lidlissä sattui olemaan halvalla myynnissä lävistinpihtisetti, joista yhdet lävistimet ovat tarkoitettu nimenomaan neppareiden kiinnittämiseen.


muut jutut

Kovasti minulla olisi kaikkea muutakin työn alla, mutta kun tuo aloittaminen on niin vaikeaa aina... Askartelumassaa tuli testattua yhden kerran, helmitöiden kimppuun en onnistunut pääsemään tämän vuoden puolella ollenkaan. Jos tämä nyt enää blogin aiheeseen menee, niin jonkin verran tuli kyllä piirreltyä tänä vuonna (ei siis sillä että osaisin), ja maalausharrastuksenkin elvyttämistä jopa suunnittelin. Ehkä sitten ensi vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti