torstai 13. marraskuuta 2014

Vauvan kissapipo

Alunperin tähän pipoon oli tarkoitus tulla Totoron naama, mutta varsinaisen pipo-osan valmistuttua päätin vähän oikaista. Totoron kasvot olisi pitänyt laittaa tähän silmukoita jäljentämällä, ja totesin että juuri nyt ei huvita opetella uutta tekniikkaa. Niinpä tein tästä ihan tylsän ja tavallisen kissapipon. 

Näköjään kuvassa pipo näyttää vähän epäsymmetriseltä, onneksi näin ei kuitenkaan oikeasti ole. 


Ohje: Top Down Bonnet with Anime Character /  Adrian Bizilia
Lanka: Novita 7 veljestä, väri 043 harmaa, 18 grammaa
Puikot: sukkapuikot 3,5mm, resorissa 3mm

♦♦♦

Eilen ostin taas vähän lisää lankaa varastoon, kun satuin löytämään Onni-lankaa lähes puoleen hintaan normaalista. Nyt voisi ehkä hieman laittaa jarrua päälle tässä langan hamstraamisessa (kunhan nyt ensin haen Novita-tilaukseni postista ja teen tilauksen Lankavalta, hups)...

2 kommenttia:

 1. Söpö pipo :)
  Mä oon menossa huomenna käsityömessuille. Otan pojan mukaan, jotta en voi ihan täysillä keskittyä pelkkään messutarjontaan, muutenhan rahat ois loppu ihan heti :D Ja ehkä olisi ihan fiksuja käyttää noita varastoja pois, eikä vaan ostella uutta lankaa (ja nyt on tullu hankittua vähän kangastakin!), muttakun nykyisin ei voi ottaa työtä käteen läheskään aina silloin kun tekisi mieli. Joten neulo nyt niin paljon kuin jaksat, kohta se ei ihan noin vaan onnistu tai sit ei jaksa/pysty/ehdi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Oi, siellä kädentaitomessuilla olisikin ihana käydä pitkästä aikaa, viimeksi varmaan olen käynyt jotain 2006... Mutta joo, ehkä ihan hyvä että on vähän muutakin tekemistä siellä messuilla, voin kyllä kuvitella että ainakin itsellä menisi överiksi.
   Ja tosiaan, nyt on hyvä hankkia neulontaöverit (välillä meinaa jo vähän krampata), niin ei sitten keväällä tule ikävöityä neulomista niin paljon. ;)

   Poista