keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Sinipunatiikerit

Nämä sukat aloitin alunperin sillä periaatteella, että kunhan nyt on jotain tekemistä sokerirasituksessa istuessani. Pari kuukautta näiden valmistumiseen loppuviimeksi sitten menikin.

Tämä lanka kaipasi 2-millisiä puikkoja, ja aloitin nämä 100-senttisillä bambupyöröpuikoilla 2 sukkaa kerralla -tekniikalla. Varvasosan ehdin saada valmiiksi, kunnes kuului naks ja puikko meni poikki. Hiomalla puikon sai vielä kuntoon, mutta siitä tuli kuitenkin sen verran lyhyt ettei siitä enää kunnon otetta saanut. Niinpä nämä jäivätkin vähäksi aikaa telakalle, kun sopivia puikkoja ei ollut.

Viimein sain tilattua netistä uudet satasenttiset pyöröpuikot, mutta jotenkin tekeminen takkusi edelleen. Ja taas tuli tauko. Onneksi ihan yhdestä sekatavarakaupasta löytyi jopa alennuksessa 80-senttiset puikot, niin sai taas näiden tekemistä jatkettua. Ja tulihan nämä sitten valmiiksikin viimein.

Alkuun nämä oli tarkoitus tehdä itselle, mutta näistä tuli kuitenkin sen verran leveät että päädyin tekemään nämä miehelle. Ja hyvä niin, vähemmän hänellä tuntuu villasukkia olevan kuin allekirjoittaneella. ☺


Koirankin piti päästä kuvaan. 

Varret näyttävät näin vähän hassuilta, mutta ovat kuitenkin jalassa sopivat. 
Ohje: Toe-Up Socks With a Difference / Wendy D. Johnson
Lanka: Schachenmayr Regia Zoofari Color 4-fädig, väri 5866, 76 grammaa
Puikot: 2mm pyöröpuikot 80cm ja 100cm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti