sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Rahin kakkosversio

Saapa nähdä, mitä tapahtuu kun pitkästä aikaa päivittelen blogia mobiilisovelluksella. Voi olla, että huomenna saa pöytäkoneella muokata tätä postausta oikein urakalla... (Muokkailuksihan tämä meni saman tien, ei tuota Bloggerin omaa mobiilisovellusta kestä Erkkikään. Huomattavasti mukavampi käyttää täysversiota puhelimella, vaikka aika tihrustamista tämä onkin....)

---

Nyt viikonloppuna tuli rahin lopullinen versio viimein valmiiksi. Viime viikonloppuna tuli jo askarreltua tukikehikko miehen kanssa yhdessä, mutta minulle tuli siinä sen sortin mittavirhe että piti kantta vielä muokata vähän isommaksi. Jotenkin jännästi kuitenkin tila tuntui vähenneen rahin sisältä sitten viime näkemän, tai sitten nuo langat ovat alkaneet lisääntymään keskenään... ;)

Tällä kertaa rahi näyttää huomattavasti siistimmältä, tosin kansi vähän lörpöttää edelleen. Vikalle virkkausriville olisi ehkä voinut tehdä jonkinmoiset kavennukset kantta tiukentamaan. 


Tukikehikko syntyi metalliverkosta, tapettiliisteristä ja remonttipaperista.Tänään poikkesimme Meidän viikonloppu -tapahtumassa Messukeskuksessa, ja hyvin oli siellä käsityöpuoltakin esillä. Eniten ehkä tuli osteltua ruokaa, mutta tarttuihan sieltä parit lankakerätkin mukaan. Näistä langoista voisi ehkä tehdä huivit.

2 kommenttia:

 1. Onpa hauska idea ja toteutus aivan loistava!

  Tulin vähän kurkkailee käsityöblogeja, vaikka koruja teenkin!
  http://self--made.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan näppärähän tuosta tuli. :)

   Pitääkin tulla kurkkaamaan blogiasi, korunteko kiinnostaa myös minua vaikka sitä ei olekaan tullut pitkään aikaan kokeiltua.

   Poista