tiistai 25. marraskuuta 2014

Nalletyyny

Tämä tyyny onkin ollut varsinainen ikuisuusprojekti, valmistumiseen meni reilut 15 vuotta...

Olen saanut tuon ristipistotyön painettuine kankaineen ja lankoineen lahjaksi varmaan joskus 12-vuotiaana. Pari vuotta sitten löysin nämä nallet varastosta ehkä noin kolmasosaan asti tehtynä. Ristipistopuolen valmiiksi tekemisessä ei sitten loppuviimeksi tainnut mennä paria viikkoa kauempaa, mutta tyynyksi ompelua nallet saivat odottaa sen pari vuotta. Muutama viikko sitten tein tyynyn takaosan viimeistä tikkausta vaille valmiiksi (meni samalla vanha lakana hyötykäyttöön), mutta sisätyynyä nallet saivat odottaa vielä hetken. Sunnuntaina sain aikaiseksi ommella viimein sellaisenkin. 


2 kommenttia:

 1. On niitä näköjään sitten muitakin jolla projektit venyy joskus:) Aloitin joskus nuorena vanhan perintöpeiton korjaamisen, eli siihen piti virkata uusia paloja risojen tilalle. On yhä kesken ja aikaa saa mitata jo kymmenissä vuosissa... Ei kyllä montaa puuttuisi enää, mutta ei nyt vain ole innostanut. Tuo sinun tyynysi on hieno ja samoin nuo edellisen jutun sukat:) Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä peittoa onkin sitten tehty kauan, jos kerran on vielä vanhan korjauksesta kyse! :) Tuleepahan tehtyä kunnolla, kun ei ota käsiinsä ilman inspistä.

   Kiitoksia!

   Poista