perjantai 28. marraskuuta 2014

Miesväen rusetit

Näin pimeimpään vuodenaikaan pitäisi selvästi koittaa panostaa vähän enemmän valaistukseen, sen verran vaikeaa näyttää olevan hyvien kuvien ottaminen kännykällä. Järkkäriä kun ei jaksa kaivaa esille... Ehkä pitäisi välillä muistaa ottaa silläkin kuvia.

Kuten tuossa aiemmin mainitsin, lupasin virkata miehelle rusetin pikkujouluja varten. Sopivaa ohjetta sai metsästää jonkun aikaa, mutta kun se löytyi niin valmistui rusettikin äkkiä.

Ihan täysin tyytyväinen tuohon ole, vissiinkin lankavalinnasta johtuen tuosta tuli vähän turhan lerppa. En tiedä, kannattaisiko tätä kokeilla tärkätä. Ja ehkä myös tuosta "naruosasta" tuli vähän liian pitkä, kun tuollaisilla virkatuilla naruilla on kuitenkin taipumusta venyä. Onneksi mies sentään oli lopputulokseen tyytyväinen. ☺Ohje: Crocheted Bow Tie / Linda Permann
Lanka: Kotikulta Villainen, punainen 25g
Koukku: 3mm


Ja mitä isäntä edellä, sitä koira perässä. Tai tässä tapauksessa itse asiassa toisin päin, sillä tämä koiran rusetti valmistui jo viime jouluksi. 

Ikävä kyllä tämän rusetin ohje näyttää poistuneen netistä. Jos osaan yhtään selittää, niin tämä on sellainen "feikkirusetti", missä on kuitenkin tuossa rusettiosassa kolme kerrosta päällekkäin, kuten oikeassakin rusetissa. Rusetti on kuitenkin ihan kiinteäksi ommeltu, eikä sitä siis voi avata. 

Kankaana käytin verhoja, mitkä ostin alesta vitosella. Samasta kankaasta syntyi myös itselleni mekko, pitäisi sekin täällä esitellä. Ehkä sitten, kun se taas mahtuu päälle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti