perjantai 14. marraskuuta 2014

Kasarinuttu

Eilen piti heti päästä kokeilemaan noita ihania Onni-lankoja. Mietin ensin, että olisin tehnyt toisen neuletakin tuolla Newborn Vertebrae -ohjeella, mutta koska olen tosi huono muuntelemaan ohjeita langan paksuuden mukaan päätin tehdä jotain, missä on ohjeessa käytetty aran- tai worsted-paksuista lankaa. 

Ihastuin kyllä totaalisesti tuohon Onni-lankaan, tuosta kuosista tulee niin 80-luku mieleen. ☺ Tämä myös oli erittäin nopea tehdä, aloitin nutun joskus ennen puoltapäivää ja puoli kahdeksalta se oli jo valmis (napin tosin ompelin vasta äsken), vaikka tietysti puuhastelin kaikkea muutakin siinä välillä.


Lanka: Novita Onni, kirjava punainen-oranssi-liila, 49 grammaa (vyötteessä lukee värikoodina 880, mutta Novitan nettisivuilla koodi 880 on kirjava beige...?)
Puikot: pitkät puikot 5mm, resoreissa 4mm


♦♦♦

Eilen oli myös Novita-pakettini saapunut Postiin. En minä muuten sieltä olisi tilannut, mutta kun viimeisimmän Novita-lehden välissä oli tarjouskoodi, jolla sai -30% tilauksesta...  Tilasin sieltä sitten 6 kerää petroolinvihreää 7 veljestä miehen villatakkia varten, sekä pari kerää tuota ihanaa Onnia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti