maanantai 6. lokakuuta 2014

Virkattu rahi

Olen taas pitkästä aikaa sortunut siihen, että teen montaa työtä samanaikaisesti. Lopputuloshan on tietysti se, että mikään ei ikinä valmistu. Tähän sinänsä yksinkertaiseen rahiinkin meni aikaa yli kuukausi, tosin osuihan tuohon väliin yksi parin viikon ulkomaanmatkakin.

Rahin ohje on peräisin Suuren Käsityölehden numerosta 1/2014, tosin tähän tuli enemmän silmukoita kuin ohjeessa. Korkeutta ja leveyttä tuli kumpaakin noin nelisenkymmentä senttiä.

Vielä pitäisi yhteistyössä miehen kanssa kehitellä jonkinlainen tukiputkilo tuonne sisälle, sillä ilman täytettä tuo ei pysy kasassa. Kuvausta varten täytin rahin langoilla, niitä olisi muutenkin tarkoitus säilyttää tuolla. Ihan mukavasti tuonne vajaa kolmasosa langoista mahtuikin. Pitää sitten vielä laittaa parempia kuvia, kunhan tuki on valmis, ei tuota nyt mitenkään kauniisti saanut pelkillä langoilla muotoiltua.
Ontelokudetta jäi vielä sen verran, että taidan jämistä tehdä muutamat korit kylpyhuonetavaroille...sitten kun taas huvittaa koskea kyseiseen materiaaliin. ;)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia! Vielä kun saisi sisätuen askarreltua (tarvikkeet on sentään jo ostettuna), niin saisi heittää jalatkin päälle. :)

      Poista