torstai 13. maaliskuuta 2014

Pitsineulesukat

Teen yllättävän paljon villasukkia siihen verrattuna, että käytän niitä todella harvoin. Ei sillä, etteikö jalkoja joskus paleltaisi, mutta pelkään liukastuvani villasukat jalassa. Ja niinhän kävikin pari viikkoa sitten, kaaduin nimittäin aika ikävästi portaissa. No, onneksi alkaa villasukkakausi olemaan lopuillaan (mikäli se talvi nyt ei sitten oikeasti tule takaisin).

Nämä pitsineulesukat olivat kuitenkin niin kivan näköiset, että pitihän ne tehdä. Pitsineuletta en ollutkaan aiemmin tehnyt, joten senkin takia oli kiva kokeilla. Tuossa varren pitsineuleessa tuli pariin kertaan laskuvirhe, mutta en antanut sen haitata. Tokkopa kukaan minun sukkiani niin tarkkaan syynää. ☺

Ohje löytyi taas Novitan nettisivuilta (tämän ohjeen nähdäkseen ei tarvitse näköjään olla klubilainen, joten tässä linkki ohjeeseen), lankana Novitan 7 veljestä ja puikkoina neloset.3 kommenttia:

 1. Ihanat villasukat! Minulla on talvella aina villasukat jalassa ja olenpa niitä kesäisinkin käyttänyt. Tänä kesänä ei tosin ole ollut tarvis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olivat vielä hauskat tehdäkin! Nämä ovat olleet minulla kumisaapassukkina (ehkä vähän turhan piilossa, kun taitavat olla katseenkestävimmät villasukat mitä olen tehnyt...), lyhytvartisiin kumppareihin tulee hauska yksityiskohta kun kääntää tuon sukan suun saappaiden päälle. :)

   Ja tosiaan, ei ole pahemmin villasukkia tarvinnut! Saa nähdä, millainen syksystä tulee.

   Poista
  2. Nuo saisi tosiaan olla näkyvillä :)

   Poista