keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Lankainventaario ja Ravelry

Selailin eilen Pinterestissä kaikenmaailman nörttikäsitöitä, ja eräiden lapasten perässä ajauduin Ravelry.comiin. Olin kyllä ennenkin kuullut kyseisestä sivustosta, mutta en ollut asiaa sen enempää tutkinut. Eilen sitten liityinkin sinne. Lyhyesti sanottuna tuo Ravelry on käsityöyhteisö, joka on keskittynyt neulomiseen,virkkaamiseen, kutomiseen ja kehräämiseen.

Sen lisäksi, että tuolta näkee helposti millaisia töitä muut ovat saaneet aikaan samoilla ohjeilla kuin itse, tykkäsin myös siitä että tuonne saa helposti laitettua oman lankavarastonsa muistiin. Eilen sitten meninkin lankavarastoni läpi, ja punnitsin vajaat kerät. Melkein kaikki isommat lankakerät onnistuin vyötteiden puutteesta huolimatta tunnistamaan, vain yksi isompi kerä meni tunnistamattomana jämälankapussiin. Tuossa kasassa onkin sitten n. 5400 grammaa lankaa tekemistä vailla, kunpa sitä nyt edes vähän saisi pienenemään ennen kuin tulee seuraava pakottava tarve ostaa jotain uutta kivaa lankaa. ;)2 kommenttia:

 1. No jo on, mä oon ollut ennen sua jossain sosiaalisessa mediassa :D Tosin, ei oo hirveesti tullut hyödynnettyä Ravelryn mahdollisuuksia, vaikka kätevältä ja kivalta se vaikuttaa. Lankavaraston kirjauksen lisäksi tykkään myös siitä, että sinne saa omat puikotkin merkattua. Nyt ei vaan taida mun inventaariot olla ihan ajan tasalla, kun varsinkin lankoja on jotenkin kummasti tullut lisää kumpaankin asuntoon. Niitä on ihan liian helppo ostella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no tuo on kyllä ennenkuulumatonta! ;D Nyt mun pitää äkkiä liittyä joka paikkaan, ettei pääse tapahtumaan uudelleen. ;) Lisää ihmeessä nousiaij kaveriksi, mä yritinkin sua etsiä mutta en löytänyt.

   Tosiaan, toi puikkojuttu on kanssa hyvä. Mä en ole vielä omiani tuonne lisäillyt, mutta sen sijaan mulla on ollut pidemmän aikaa puhelimessa muistissa omat puikot lähinnä kirppariostoksia ajatellen.

   Poista