perjantai 21. maaliskuuta 2014

Donitsikorut

Olen tässä viime aikoina innostunut ostamaan ebaystä kaikkea kivaa, lähinnä korunosia ja helmiä. Ostosten sekaan kuuluu myös askartelumassapakkaus, jota viimein tänään testasin.

Voisin veikata, että suurin osa aloittaa massailut näistä tietyistä samoista herkuista - eli kuorrutetuista donitseista. Löysin myös googlailemalla kuvan hauskoista porkkanakorviksista, ja koitin itsekin toteuttaa sellaiset, mutta naatin kohdalla totesin että ei tästä nyt tule mitään ja tein niistäkin väreistä sitten donitsit (näkyykö lievä hermojen menetys sitten lopputuloksessa, yleensähän pitäisi seuraavien aina olla parempia... ;) ). En sitten tehnyt tällä kertaa kuin kaksi settiä noita korviksia ja toiseen sarjaan vähän isomman donitsin vaikka kaulakoruksi, sillä mietitytti myös se, että osaanko paistaa noita oikein. Meidän uuni on muutenkin vähän huono, ja lämpötilan tarkkuus arvelutti. Onneksi lihan paistomittari pelasti tässäkin asiassa, erittäin ekologisesti välillä availinkin uuninluukkua kun lämpötila näytti nousevan liian korkeaksi, ja välillä sitten taas laitoin uunia lämpenemään lisää.

Valmiiksi koruiksi asti en noita päässyt vielä laittamaan, sillä ostamani pihdit eivät vielä ole saapuneet (onneksi miehellä sentään oli lainata sivuleikkureita, niin sain nuo korupiikit lyhennettyä), joten en saanut noihin laitettua välirenkaita.

Mutta niin, sitten vielä ne kuvat. Saa nauraa :D4 kommenttia:

 1. Kivoja!!!
  Itsekkin testailin tuossa joku aika sitten tehdä herkkukoruja, donitsi on vielä testailematta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Pitääpä käydä vakoilemassa, että mitä olet oikein saanut aikaan tästä massasta. :)

   Poista
 2. Hauskoja! Ja hienot :) Rupes tekeen mieli donitsia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Nämä on kyllä pahat, en ole vielä kokeillut että kuinka paha donitsinhimo iskee kun nämä korviin laittaa. ;)

   Poista