perjantai 14. maaliskuuta 2014

Dalek-pipo

Ensin oli tarkoitus tehdä isännälle lapaset eräästä toisesta fandomista, mutta sitten jotenkin päädyin taas Doctor Whohon ja neulomaan itselleni. 

Tässä projektissa kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni kirjoneuletta, ja ihan hyvinhän se loppuviimeksi meni, ainakin tosiaan ekaksi kerraksi. Se on pakko tunnustaa, että kerran purin tämän - ehdin tekemään nuo alaosan paneelit (tai ristikoiltahan ne tuossa näyttää) kertaalleen, kunnes totesin että takapuoli on niin kamalan näköinen että parempi tehdä uusiksi. 

Tuon kirjoneuleen opettelun lisäksi voi positiiviseksi asiaksi sanoa sen, että tähän sai käytettyä noita jo olemassa olevia lankoja. Seuraavakin työ voisi olla kirjoneule, ainakin seiskaveikkaa tuntuu löytyvän sen verran monissa väreissä omasta takaa. 

♦♦♦

Ohje löytyi Ravelry.comista, puikkoina taas neloset ja lankana 7 veljestä ruskea + meleerattu beige. Tein tämän koossa L. 

muokkaus 16.3.: Toisena lankana olikin meleerattu beige eikä vaaleanharmaa kuten aiemmin väitin, nyt tieto on korjattu tuohon oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti