perjantai 14. helmikuuta 2014

Aikuisten villahousut

Mies oli jo pidemmän aikaa toivonut neulottuja villahousuja, ja viimein vuodenvaihteessa sain aikaiseksi tehdä moiset. Ihan putkeen tämä ei mennyt, sillä kuten kuvasta näkyy, noista tuli aikamoiset vaippahousut... Kun näitä soviteltiin tehdessä, taisi miestä pelottaa että putoavat silmukat puikoilta enkä sitten itsekään älynnyt huolehtia, että ovat tosiaan kunnolla jalassa. Mutta noh, onneksi neuleilla on tapana venyä eli ihan tarpeeksi pitkät noista jaloista tuli, eikä haaravälikään roiku ihan polvissa asti kuten kuva antaa ymmärtää. 

Lankana käytin Gründlin Big Mammaa, jota on saatavilla ainakin Lankatalo Tapion kaupasta. Eikä mennyt edes koko kerä. ;) Tosin kerällä onkin kokoa huimat 400 grammaa...


2 kommenttia:

 1. Vau, sä oot tehnyt ihan isoja neulomuksia! Mulla ei meinaa kärsivällisyys riittää, varsinkin jos on ihan perusneulosta. Blogin nimi on muuten tosi hyvä! On melko kuvaava myös mun käsitöille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tämä taitaakin olla isoin juttu, mitä tähän mennessä olen tehnyt. Eikä ihan heti tee kyllä mieli tehdä toista yhtä isoa. :D Mulla iskee aina joka työn lopussa sellainen olo, että hohhoijaa, voisko jo tehdä jotain muuta... Ja tässähän sitä "lopputyötä" riitti, kun noita tylsiä lahkeita väkersi. Neulominenko muka terapeuttista! ;)

   Ja kiitos myös nimikehusta! Olen kyllä aika yllättynyt, että kerrankin välähti noin osuvasti. ;)

   Poista